top of page
referens.jpg
Om

företaget

Mattias Carlsson Cypriansen är killen som blivit MatMatte med allt & alla.

 

Uppvuxen i Oxelösund och utbildad på Restaurangskolan i Nyköping. Idag bosatt vid Rosvalla ett stenkast från Nyköpings Arenor där mängder av hungriga idrottande ungdomar serverats. 

 

Efter avslutad utbildning har Mattias skapat sig en lång erfarenhet bland knivar och kastruller, både som kock och köksmästare. Redan 2012 så blev Mattias utvald att som en av 40 kockar hjälpa till och laga mat till självaste Nobelfesten. 2019 fick MatMattes Catering förtroendet att leverera mat under flera dagar till Melodifestivalen Andra Chansen i Nyköping.

 

Den viktigaste styrkan genom första 5 åren är fantastiska medarbetare som kan matlagning och framför allt har en gemensam syn på kvalitét och servicegrad. 

 

Mer

än bara god mat

Cateringuppdragen varierar ganska ofta och det bidrar till att vi har ett fantastisk roligt jobb. Oavsett om det är ett litet eller stort sällskap, utom- eller inomhus, buffé eller bordsservering, matlåda eller grillbuffé så försöker vi alltid göra det där lilla extra. Vi vill anstränga oss för dig.

 

Vi har lärt oss att bästa resultatet får vi om vi tillsammans tar oss tid att prata igenom hur och var maten skall serveras och ätas. En bra logistik bidrar till en ännu bättre matupplevelse. 

 

Självklart kan vi hyra ut porslin, kanske fixa den där efterrätten som sätter lite extra guldkant.

Eller kanske något så härligt som att vi lagar maten, serverar maten och tar med oss disken och smyger ut bakvägen.

Tallrik2.jpg
sparbanksbollen.jpg
När

vi är utanför köket

Trots att vi nästan alltid har en gryta som står och puttrar i något av våra kök så försöker vi hinna med lite annat.

 

MatMattes syns gärna tillsammans med idrottande barn- och ungdomar och stöttar en hel del idrottsföreningar, organisationer och andra evenemang. 

 

I Flen kommer vi i augusti arrangera en träningsdag, det tror vi kommer bli superroligt.

 

bottom of page